Бременност

Уилям и Кейт стават родители на 13 юли

Така твърдят таблоидите

13.05.2013г. / 11 30ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Любимата двойка на англичаните, принц Уилям и половинката му херцогиня Катрин, очакват своя първи наследник да се появи на датата 13 юли 2013 г. Така твърди източник на в-к „Дейли мейл“, според който именно на този ден се очаква да се роди бъдещият престолонаследник.

Датата на раждането се пада в рамките на 4-дневния фестивал, обявен във Великобритания по повод 60-ата годишнина от коронацията на кралица Елизабет II, 16 месеца след като е обявена за монарх след кончината на баща й.

Свързани статии

По всяка вероятност принц Уилям и съпругата му няма да присъстват на фестивала. Херцогинята на Кеймбридж ще ражда в частното крило на болницата „Сейнт Мери“ в Падингтън, където се е появил на бял свят и принц Уилям.

След като се разбра, че херцогиня Катрин е бременна, букмейкърите започнаха да приемат залози за това кога ще се появи на бял свят бебето, а също дали раждането ще е на 1 юли, когато е родена принцеса Даяна. Сега се очаква, че датата ще е по-близка до рождената на херцогинята на Корнуол – 17 юли.

Справка на вестника показва, че на 13 юли са родени актьорът Харисън Форд, художничката Фрида Кало, а също Юлий Цезар, макар някои историци да твърдят, че се е появил на бял свят ден по-рано.

Кралската двойка принц Уилям и херцогиня Катрин досега не са споменавали нищо за пола на бебето. Но конфиденциална информация твърди, че братът на престолонаследника, принц Хари, непрекъснато говори за своя първи племенник като за момче.

Коментирай