Бременност

Меган Фокс и Брайън Остин Грийн чакат второ дете

Звездната двойка вече има един син заедно

02.08.2013г. / 18 31ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Актрисата Меган Фокс отдавна копнее за голямо семейство и е напът да постигне мечтата си. Преди десет месеца дамата стана майка на малкия Ноа, а сега е бременна с второ от съпруга си Брайън Остин Грийн.

Новината е официално потвърдена от говорителя на звездата, който каза: „Потвърждавам, че Меган е бременна с второто си дете от съпруга си Брайън. И двамата са много щастливи".

Свързани статии

Фокс и Грийн се срещнаха през 2004 г. по време на снимките на „Hope & Faith". Тогава брюнетката бе едва на 18, а Брайън на 30.

През 2006 г. двойката се сгоди, като три години по-късно развалиха годежа, за да го повторят през 2010 г.

Влюбените се ожениха същата година през юни на частна церемония на Хавайските острови.

През септември 2012 г. Брайън стана баща на малкия Ноа, който за него е второ дете. Той има и 11-годишен син Касиус от връзката си с актрисата Ванеса Марсил. Меган отглежда момчето като свое.

След появата на Ноа актрисата побърза да разкрие плановете си за по-голямо семейство. „Всичко, което съм искала през живота си, е да имам бебе. Най-накрая го направих. Искам да дам на Ноа всичко от себе си. Копнея и за още деца", каза неотдавна Фокс.

В момента дамата снима лентата „Костенурките нинджа", където влиза в образа на репортерката Ейприл О'Нийл. Филмът ще излезе през юни 2014 г.

Коментирай
Свободно време