Бременност

„Бебета: Особено раждане“

Сериалът показва бременности от реалния живот и момента на раждането

22.07.2014г. / 09 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: CBS REALITY

Снимка: CBS REALITY

Раждането е специален момент за майката, бебето, както и целия медицински екип, който се грижи всичко да премине благополучно. От 21 юли по CBS REALITY ще имате възможност да гледате документалния сериал „Бебета: Особено раждане“.

Сериалът показва бременности от реалния живот и момента на раждането, като зрителите стават свидетели на най-доброто и най-лошото, което новият живот може да донесе. „Бебета: Особено раждане“ ще бъде посветен на три отделни случая.

През това време зрителите ще се запознаят с бъдещите майки и бащи и ще проследят развитието на бебето, което предстои да се роди, надявайки се през цялото време всичко да завърши благополучно.

Всеки ден в САЩ се раждат близо 11 000 бебета, което прави по едно на всеки 8 секунди. Но на всеки три и половина минути се ражда по едно бебе с усложнения – от най-безобидни до най-сериозни.

Свързани статии

Раждания на повече от едно дете, преждевременни раждания, раждания на бебета с тегло под нормата и различни вродени дефекти оказват влияние върху родовия процес и здравето на новородените бебета и техните майки.

Тези случаи изискват специална родилна грижа.

Не пропускайте от 21 юли всеки делничен ден от 07:50, 14:05 и 19:05, с продължение през следващия месец и повторение през уикендите в 18:40 часа.

Сезон 1 – всеки делничен ден в периода 21-ви – 29-ти юли

Сезон 2 – всеки делничен ден в периода 30-ти юли – 13-ти август

Сезон 3 – всеки делничен ден в периода 14-ти – 21-ви август

Сезон 4 – всеки делничен ден в периода 22-ри август – 8-ми септември

Сезон 5 – всеки делничен ден в периода 9-ти – 22-ри септември

Снимка: CBS REALITY

Коментирай