Бременност

Специалните раждания на холивудските звезди

Звездите преминали редица изпитания по време на своята бременност и раждане

21.07.2014г. / 15 10ч.
Михаела Лазарова
Ким Кардашян. Снимка: Reuters

Ким Кардашян. Снимка: Reuters

Извън прожекторите холивудските знаменитости са като всеки един от нас. Те също имат своите моменти на възходи и падения. Днес споделяме с вас историите на няколко звездни раждания. Някои от най-известните холивудски звезди са преминали през редица изпитания по време на своята бременност и раждане.

Актрисата Джулия Робъртс е една от холивудските знаменитости, които се сдобиха с близнаци. Тя не успя да износи своите бебета до началото на деветия месец. Около два месеца преди термина за раждане, Робъртс започва да получава преждевременни контракции.

Въпреки навременната хоспитализация тя ражда своите близнаци Финис и Хейзъл в 36-тата седмица, което е четири седмици преди термина.

Преди година Ким Кардашян роди дъщеричката на своя съпруг Кание Уест, която нарекоха Норт. Бебето се роди пет седмици преди термина, в резултат от прееклампсия. Гестационният диабет е едно от най-често срещаните усложнения по време на бременност.

Актрисата Салма Хайек е диагностицирана с гестационен диабет. Бременността й не минава леко. До последно лекарите твърдят, че бебето най-вероятно има синдром на Даун. Въпреки тежките прогнози тя ражда здрава дъщеричка, която носи името Валентина.

Чарли Шийн и третата му съпруга Брук Мюлер Шийн станаха щастливи родители на близнаци момчета през 2009 година. Бебетата, които кръстиха Боб и Макс се родиха в 33-та гестационна седмица, след като Мюлер получава усложнения на бременността в резултат на прееклампсия и гестационен диабет.

Селин Дион и съпругът й Рене Чарлс също станаха родители на дългоочаквани близнаци. Първоначално певицата е била бременна с тризнаци, но губи едното бебе в началото на бременността. Близнаците се раждат преждевременно и първите си дни се налага да прекарат в кувиоз.

Певицата Марая Кери дълго време прави опити да зачене. След като забременява с близнаците си, няколко седмици по-късно е диагностицирана с прееклампсия и гестационен диабет. За щастие всичко приключва както трябва и днес тя е една щастлива майка на близнаците Морокан и Монро.

Звездата от сериала „Д-р Куин Лечителката“ Джейн Сеймур също има нелека бременност. Налага се актрисата да прекарва бременността си в частично лежащ режим. „В началото на бременността ми имаше три зародиша, но единият не успя да се развие, така че в крайна сметка родих близнаци. Те се родиха шест седмици преди термина. Имах прееклампсия, което наложи да ми се направи цезарово сечение по спешност, за да бъдат спасени моят живот и животът на децата“, споделя Сиймур.


Свързани статии

Анджелина Джоли и Брад Пит са щастливи родители на 6 деца. Три от тях са биологични, а останалите три осиновиха. Първото си бебе Шайло, Анджелина ражда с цезарово сечение, поради седалищно предлежание на бебето.

Малко по-късно актрисата зачена с близнаците Нокс и Вивиен, които също са родени с цезарово сечение.

Актрисата Кейт Уинслет също ражда своята първа рожба със секцио, поради настъпило усложнение.

Снимки: Reuters

Източник: CBS REALITY

Коментирай