Бременност

Мисия невъзможна в края на бременността

Кое ще бъде невъзможно за вас в последните месеци?

13.10.2014г. / 16 19ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

По време на бременността някои неща постепенно започват да стават невъзможни, най-вече когато бременността напредне, коремът порасне и за майката някои рутинни движения и действия започват да стават силно затруднени.

Досега може и да сте успели да се справяте с ежедневните си тренировки, но почакайте да видите, когато моментът наближи!

Вижте кои са нещата, които стават невъзможни в края на бременността, когато сте супер, супер бременни!

Ставане от пода

Това толкова обикновено действие, което не е отнемало особено усилие за вас досега, ще започне да става все по-трудно. Ще се усетите как постепенно започвате да съпровождате това действие с пъшкане, охкане, хващане за разни предмети.

Сядане на пода, навеждане, лягане

Както изправянето става все по-невъзможно, така и обратното действие изглежда като все по-недостижим Еверест. Ще откриете, че седналото положение на стол ще се превърне в любимата ви поза.

Подвижност в леглото

Ако досега сте се въртели спокойно в леглото, докато спите, за да намерите удобна поза, пригответе се за кошмар. Ще става все по-невъзможно да се въртите на където и да било. Да не говорим за усещането, че сякаш бебето ще изпадне от едната страна през корема ви!

Обуването на обувки

В последните 2 месеца от бременността просто изберете обувки, които можете лесно да нахлузите. Ако обуването е трудно, изисква завързване на връзки или навеждане, по-добре се откажете! А дърпане нагоре – абсурд! Дано имате късмет последните месеци от бременността да не се падат през зимата...

Свързани статии

Миене на чинии

Не че в последните месеци искате да правите точно това, но все пак се налага. Пък и малко да се раздвижите! Но тази дейност започва да ви затруднява. Коремът ви е доста голям, пречи ви и ви отдалечава от мивката. Така се появяват болки в гърба.

Прегръщане

Прегръщането става доста трудно в последните 2 месеца. Отстрани нещата изглеждат така, сякаш не искате да се доближавате до човека, когото прегръщате, а вие просто не можете!

Обуване на панталони

Това е едно от най-трудните неща по време на последната фаза от бременността. Не само повечето панталони не ви стават, но ви стиска ципът, копчетата остават разкопчани почти до края, а и бедрата ви толкова са се издули, че не можете да качите панталона догоре!

Седенето на бюрото

То става невъзможно поради същата причина, която възпрепятства миенето на чиниите.

Достигане до нещо

Ще дойде момент, в който ще ви бъде невъзможно да достигнете нещо на горния рафт, в шкафа или което и да е малко по-специфично място.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Trojka Ahilova ( преди 9 години )
Фригидната, пак ли ти, лельо, сега се ражда по-късно, на 40 и без шкембе трудно гониш автобуса : )))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 4 rate down comment
Анонимна ( преди 9 години )
В деветия месец миех прозорци и гонех автобуса. Два часа преди да започнат контракциите ми с първото дете, се чудех дали, все пак, да не ида на лекцията по фармакология. Светът е пълен с лигли, които чакат да забременеят, за да подлудят мъжа си и цялата си рода да им угаждат. Да не говорим какво става, когато успешно са се напънали да родят детето. А ако родят по една случайност момче - просто се на.ират от гордост.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар