Бременност

5 страхотни причини да се радвате, че очаквате момче

Момчетата винаги намират свой таен език с бащите

23.04.2015г. / 15 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

В очакване на новината от какъв пол е бебето, което носят, всички бъдещи майки имат предпочитание към пола на бебето. Децата са дар и без значение дали ще купувате розови или сини дрешки, вие ще ги обичате с цялото си сърце. Вижте няколко прекрасни причини, които ще ви направят щастливи от факта, че очаквате момченце.

Момченцата обичат своите майки по особен начин. Като негова майка, вие ще бъдете любимият му човек. Момченцата могат да бъдат много внимателни, любящи, мили към своите майки. Повечето хора си представят, че момиченцата като по-нежни са в пъти по любвеобилни, но не е така. В действителност момчетата са по-привързани към майките си.

Бебешките дрешки за момченца са страхотни. Всички сме виждали прекрасните джинсови панталонки, тирантите, саката и карираните ризки за малки момченца. Те са очарователни. А сега си представете, че вашето момченце е облечено с тях. Не е ли страхотно, един малък господин.

Жените винаги казват, че светът се нуждае от повече истински мъже. Ако очаквате момче, ще имате възможността да възпитате един стойностен човек и мъж. Да го научите на това да има самочувствие, да го образовате добре, да го възпитате на уважение към жените, както и да му предадете други важни житейски уроци.

Свързани статии

Момчетата винаги намират свой таен език с бащите. С годините момченцето ви ще изгражда свои език с баща си, те ще имат своите моменти. Това е чудесно за вас, защото ще имате повече време да се погрижите за себе си.

Когато се приготвяте за разходка определено няма да губите много време. Няма да обувате чорапогащници, да оформяте плитки. Момченцата се нуждаят от един добър имидж и това е, а в по-голяма част от случаите нямат претенции какво да облекат.

И не на последно място, не забравяйте, че ще имате много поводи за гордост за това, че сте майка на момче.

Коментирай