Бременност

10-те типа личности, които ще срещнете през бременността

Те ще ви засипят с какви ли не информации и съвети

10.06.2015г. / 11 10ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Когато очаквате бебе, всичко започва да изостря вниманието ви. Най-вече това се случва по отношение на хората, които ви заобикалят в ежедневието.

Ще се учудите колко различни типове личности ще срещнете през периода на 9-те месеца.

Ето и най-ярките от тях:

1. Детективът


Това е човекът, който непрекъснато ще ви разпитва какво се случва с бременността ви, дали е била планирана или е станала случайно, дали взимате мерки за проследяване на бременността, дали мъжът ви ви помага и какво ли още не!

Тези личности са изключително нахални и подхождат меко казано клюкарски. Колкото по-малко информация им давате – толкова по-добре.

2. Гадателят

Странно, но някои хора са убедени, че владеят похвати, с които да разгадаят пола на бъдещото ви отроче. Съветът ни е – не се занимавайте с глупости!

3. Мрачният вестител


Този тип хора ще ви обясняват как хубавите ви дни ще свършат, когато бебето се появи. Може досега някои неща да са ви се стрували ад, но почакайте да видите, когато животът ви се промени тотално!

Не обръщайте внимание на тези хора – най-хубавото в живота ви предстои!

4. Домошарите

Все ще се намери някоя майка любителка на натуралното, природното и здравословното. Тя ще ви увещава да раждате в домашни условия без никакви упойки, както са го правели нашите предци с доводите, че щом бабите ни са успявали и ние можем да го направим.

Свързани статии

Вероятно е така, но защо трябва да се връщаме в 19 век?! Винаги се доверявайте на своя собствен избор и предпочитания.

5. Полицаят

Хората-полицаи бързат да ви обвинят, че ядете нездравословно. Непрекъснато ви питат: „Трябва ли да ядеш това?“ или „Не трябва ли да не правиш това в твоето състояние?“

6. Комикът

Той никога няма да пропусне шанса да каже някакъв смешен виц, като: „Погледни се колко си огромна! Какво? Да не чакаш тризнаци?!“ Или към мъжа ви: „Ей, приятелю, сигурен ли си, че е твое?“

7. Постоянната кърмачка


Тя е досадна. Тя ще ви натяква колко важно е кърменето всеки път, щом ви види. Ще вади гърдите си пред лицето ви, за да покаже как детето й очаква с нетърпение да се нахрани. Обикновено тези кърмачки кърмят децата си до възраст, в която биха могли вече да ядат месо.

8. Инструкторът


Инструкторите ще ви съветват какви упражнения да правите по време на бременността. Те ще следят стриктно теглото ви и ще броят всеки сантиметър, натрупан върху талията и бедрата ви.

9. Бабата

Те идват при вас, например в мола, и ви казват: „Бог да ви благослови, миличка“ или „О, какъв голям подарък за младите родители!“

10. Планиращият


Тези приятели ще ви дават съвети за планирането на раждането. Ще ви изложат всички позитивни и негативни неща както на естественото раждане, така и на раждането със секцио.

Съветът ни е да се доверите на лекаря си.

Фотоматериал: iStock; Buzzfeed; imgflip.com

Коментирай
Свободно време