Бременност

Челси Клинтън очаква второ дете

Дъщерята на Бил и Хилари Клинтън е бременна за втори път

22.12.2015г. / 12 32ч.
Илияна Николова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Челси Клинтън обяви публично, че е бременна. Тя написа в официалния си профил в Twitter: „Следващото лято Шарлът ще стане кака! Чувствам се много благословена и благодарна този сезон!“

Щастливата баба Хилари Клинтън също побърза да се похвали в социалните мрежи. Тя написа послание към дъщеря си Челси отново в Twitter: „Баща ти и аз не можем да сме по-щастливи за теб, Марк и Шарлът. Нямаме търпение и сме много развълнувани да посрещнем втората си внучка!“

Снимка: Reuters

Хилари Клинтън не пропуска да се похвали във всяко едно изявление за очакваното бебе. Дори на събития с радост отговаря на запитванията от разни хора и колеги как напредва Шарлът с ходенето и говоренето, пише CNN.

Съпругът на Челси Клинтън Марк Мезвински също не пропусна да обяви радостта си от щастливата новина. „Да сме родители на Шарлът е най-радостният, смислен и любящ опит в живота и ние сме много развълнувани от разрастването на семейството ни през новата година“, написа той.

Челси Клинтън е на 35 години. Тя е заместник-председател на фондация „Клинтън“, занимаваща се с проблеми в здравеопазването и социалната политика. Двамата със съпруга й Марк имат дъщеря Шарлът, която се роди през септември 2014 година.

Коментирай