Бременност

Енджи Касабие е бременна с близначки

Красивата диетоложка е забременяла в дните около сватбата си

11.01.2017г. / 12 27ч.
Мария Дуковска
Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Диетоложката на звездите Енджи Касабие сподели, че очаква не едно, а две деца. Касабие и съпругът ѝ Рабия ел Зейн ще си имат близнаци в началото на лятото.

Красивата Енджи е забременяла в дните около своята двудневна пищна сватба в края на септември миналата година. В момента Касабие и съпругът ѝ са в Ливан, където обзавеждат новия си апартамент. Той е подарък на диетоложката от нейния съпруг за сватбата, тъй като според местните обичаи със задачата да подсигури дом за новото семейство се нагърбват младоженецът и неговите родители.

Пред „LOVEstyle“ Енджи разказва: „Разбрахме, че очакваме момичета. С Рабия сме много щастливи, защото жените, които имат близнаци, са благословени от съдбата. Искам да родя в частна клиника в София и децата ми да бъдат граждани на България“.

Касабие се омъжи на бляскава сватба в столицата на Египет – Кайро през месец септември миналата година. Нейният съпруг е носителят на титлата „Мистър Ливан“ Рабия Ел Зейн. Красивата диетоложка се омъжи в красива рокля с 5 метра воал и цялата инкрустирана с над 100 000 камъни Сваровски, кристали, диаманти и бели кехлибарени перли. Според слуховете роклята ѝ е струвала 150 хиляди долара.

Коментирай