Бременност

Марк Зукърбърг чака второ дете

Милиардерът и съпругата му имат една дъщеря – Максима

10.03.2017г. / 09 19ч.
Мария Дуковска
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Семейството на Марк Зукърбърг се увеличава с още един член. Това съобщи самият Марк в профила си във Facebook. Създателят на социалната мрежа оповести, че той и съпругата му Присила Чан очакват второ дете, отново момиче. Двойката вече има една дъщеря, Макс.

„Присила и аз сме щастливи да споделим, че очакваме още едно бебе, момиче. След нашите трудности да имаме Макс (първата им дъщеря), ние не бяхме сигурни какво да очакваме и дали ще имаме възможност за още едно дете“, написа Марк в статуса си.

„Когато Присила и аз разбрахме, че тя е бременна отново, нашата надежда първо беше то да е здраво. Втората ми надежда бе пак да е момиче. Не мога да си представя по-хубаво от това да имаш сестра и съм много щастлив, че Макс и бебето ще бъдат заедно“, допълва милиардерът.

И Марк и Присила имат сестри и двамата са споделяли, че не биха били това, което са, без подкрепата на жените в техните семейства.

„Ние сме по-добри хора, заради силните жени в живота ни – сестри, майки и приятели. Нямаме търпение да се появи нашето ново бебе и да направим най-доброто, на което сме способни, за да отгледаме още една силна жена“, споделя Марк.

Марк и Присила посрещнаха първото си дете заедно, Максима, през 2015-а година.

Снимка: Facebook

Коментирай