Бременност

Филип Аврамов чака дете от Севинч Ибрахим

Актьорът има нова любов в живота си

10.04.2017г. / 15 36ч.
Аз жената
Валери Йорданов и Филип Трифонов на наградите "Икар". Снимка: Булфото

Валери Йорданов и Филип Трифонов на наградите "Икар". Снимка: Булфото

Актьорът Филип Аврамов призна, че чака дете, но не от съпругата си, а от певицата Севинч Ибрахим.

„Напуснах жена си, чакам дете от друго момиче. Това го казвам за първи и последен път и не смятам повече да се обяснявам на никого“. С тези думи популярният актьор сложи край на всички интриги и слухове, които се разпространяваха по негов адрес, след като се появи в публичното пространство с бременната Севинч Ибрахим.

Да, очаквам дете от нея, но съм омерзен от писанията по мой адрес, че още живея с жена си Милена, а пък очаквам дете от друга жена. Не е така. Искам да се остави на мира семейството ми, това е личен живот, личен избор и касае само мен“, сподели пред „България Днес“ Аврамов.

Почват да се измислят разни неща, които уж съм бил казал, които нараняват близките ми. Искам да се спре с това“, обясни още актьорът.

Само преди дни на празника на театъра – 27 март, Филип Аврамов обаче сам даде повод за съмнения, че са двойка със Севинч. Първоначално двамата държаха дистанция и почти никой не заподозря по-близки отношения между тях до момента, в който актьорът бе награден с „Икар“ (заедно с Валери Йорданов) за изпълнението си в постановката „Ничия земя“ в Народния театър. Тогава актьорът страстно целуна Севинч и слуховете тръгнаха.

Севинч има диплома на фелдшер от Медицинския университет в София и сега работи като медицинска сестра в детския операционен блок на „Пирогов“.

Севинч, снимка: Facebook

Севинч има богата история в музикалните риалити предавания. Преди години участваше в предаването „Пей с мен“, в което нейн партньор беше Маргарита Хранова. Тогава победител в шоуто стана Миро в дует с Дивна. Години по-късно Севинч участва и в „Гласът на България“, където бе в отбора на Миро.

Къдрокосата красавица се запознава с Филип Аврамов на турнетата с представлението „Бог Рок“. Заедно с Калин Вельов, Красимир Спиридонов, Венци Велев обикалят страната със спектакъла си. Във формацията Севинч пее и свири на барабани и китара.

Филип Аврамов бе женен за колежката си Милена Спиридонова. Двамата имат дъщеря – Рая, която е на пет години.

Коментирай
Здраве и красота