Бременност

Как да направите есенната бременност по-щастлива

Малки неща, с които да повдигнете настроението си

26.09.2017г. / 12 39ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Есента е преломен сезон на промени. Температурите падат, всичко се готви за наближаващия зимен студ, а всъщност цари невероятна есенна красота. Възползвайте се от красивите и приятни страни на есента, за да направите бременността си по-весела, лека и приятна.

Върнете се в училище. Есента е сезон за нови начинания и учене, не само за учениците и студентите. Запишете се на курс за бременни, където да се подготвите за новостите, които ви предстоят.

6 стъпки за засилване на имунитета по време на бременност

Погълнете ароматите и вкусовете на сезона. Сега е моментът да пазарувате есенни продукти. На пазара можете да си купите прясна тиква, кореноплодни зеленчуци, безкрайно полезни, ябълки, грозде. Възползвайте се от техните невероятни ползи за бременността и здравето въобще.

Планирайте есенна фотосесия. Представете си колко красиви спомени ще си сътворите, ако се снимате сред есенните поляни и дървета. Облечете нещо в унисон с цветовете на сезона. Повдигнете настроението си за по-щастлива бременност.

Облечете коремчето си за Хелоуин. За да се почувствате по-весело и в добро настроение, позабавлявайте се с коремчето си. Въвлечете го в забавния маскарад за празника.

Обмислете ваксина против грип. Говорете с лекаря си и преценете дали е добре да си поставите ваксина срещу грип и вирусни инфекции през есента и зимата. Защо това спада в графа забавно? Защото ако сте здрави през този рисков сезон ще сте способни да правите всичко останало, което ви кара да се чувствате добре.

6 неща, които всяка бременна иска да чуе

Свързани статии

Облечете се в уютни платове. Ако сте в напреднала бременност уютът и комфортът са на първо място. Изберете меки есенни материи в приятни цветове, които да обгръщат нежно тялото ви и едновременно да го пазят от есенните ветрове. Есенният топъл пуловер прави чудеса!

Оцветете коремчето си като тиква. Ако с партньора ви сте шегаджийски настроени, защо не? Това ще разведри мрачното ви есенно настроение. Пък и не ви трябва костюм за Хелоуин с такава закачлива украса.

Събирайте листа. Стига да се чувствате добре и физическата активност да не е противопоказна за вас, движението е здраве по време на бременността. А и сред есенните листа ще откриете прекрасни шедьоври на природата.

Коментирай