Мода

Модни съвети за забързани дами: аксесоарите

Защо и как да се възползваме от качествата на аксесоарите, с които разполагаме

22.11.2012г. / 16 10ч.
Ана Петрова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

С правилен аксесоар, дори най-обикновената рокля може да се превърне във вечерен тоалет и да внуши по-голямо чувство за естетичност. Как да изберем и комбинираме най-подходящите аксесоари?

Свързани статии

Нека цветът носи акцента

Ако по закачалките в гардероба ви висят дрехи в цветове от неутралната гама – черно, сиво, тъмносиньо, бежово и т. н., разнообразете външния си вид с ярък аксесоар. Пробвайте горещо червена или съблазнително розова чанта. Съберете погледите с тюркоазеносиньо или изкрящозелено. Не се притеснявайте да експериментирате.

Преобразяващият ефект на шала

Един шал в тон с ризата и полата или панталона ви винаги ще ви придаде по-приветлив външен вид. Свободно и неангажиращо и същевременно строго и професионално, както при стюардесите, шалът преобразява обикновения делови костюм.

Импровизирайте с бижутата си

Прекарайте верижка през закопчалката на брошката си и вече имате нова огърлица. Увийте по-дълъг гердан около китката си и ще се сдобиете със стилна и ефектна гривна. Можете да закопчеете клипс обеците си на любимите си обувки и да промените украсата им в детайли.

Предпочетете аксесоар пред нова дреха

Може би не сте обръщали внимание, но хората най-често правят комплименти или за цялостното ви излъчване, или за детайлите по него. Една и съща черна мини рокля може да изглежда коренно различно, ако я комбинирате с правилните аксесоари. Различен по цвят колан, колие, което да подчертава деколтето ви по нов начин, обувки в тон с чантата.

Коментирай