Мода

Подходящи дрехи и прически за полет със самолет

Германска прическа, специално за полет

22.03.2013г. / 08 29ч.
Аз жената
Снимка:Reuters

Снимка:Reuters

Изборът на облекло за пътуване със самолет може да бъде истинско предизвикателство. Пътниците трябва да вземат под внимание детекторите за метал, честото събуване и обуване на обувките, температурните разлики и спонтанното желание за дрямка по време на пътуването. Има много начини, по които пътниците могат да изглеждат стилно и да се чувстват комфортно в самолета. Едно интересно проучване на British Airways показва най-често срещаните модни тенденции сред техните пътници.

Свързани статии

Проучването показва любопитния факт, че повече от 50 процента от европейците, участвали в анкетата, посочват слънчевите очила, като първото нещо, което поставят в куфара си, когато се подготвят за полет.

Костюмът, вратовръзката и високите токчета също са често предпочитани от клиентите на авиокомпанията, като 35 процента от руснаците дори купуват тоалет специално за полета.

Прическата преди полет е задължителна за 99 процента от германките, а 19 процента или всяка пета жена предпочита високите токчета по време на полет. Мъжката част от пътниците от Турция смятат, че шапката е задължителния аксесоар докато са на борда на самолета, а 38 процента от руските джентълмени се обличат специално, за да привличат женските погледи, на фона на само 5 процента от хърватите, които биха го направили.

Коментирай
Здраве и красота