Мода

Бретонът – красив завършек на прическата

Посъветвайте се с вашия фризьор

18.06.2013г. / 09 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Бретонът, конската опашка и кокът във всичките му варианти никога няма да бъдат демоде. Всеки един от тези детайли изисква повече или по-малко усилия, за да изглежда добре. Има нещо секси в бретоните. Ако сте едни от тези дами, които го поддържат, знаете, че той може да има много форми, различна плътност, но във всеки един случай прави прическата още по-красива.

Ако косата ви се омазнява бързо или имате кожа склонна към образуването на пъпки и акне, бретонът не е най-удачното решение за вас.

Но, ако четейки всичко това, внезапно решите да подстрижете и оформите предните кичури в бретон, трябва да се съобразите с няколко неща.

Дали имате проблем с очите, защото той расте бързо и може да ви създава неудобство, формата на лицето ви и плътността на косата. Не прибягвайте сами до ножицата. Посетете вашия фризьор и споделете вашето желание.

Разгледайте примерни прически и изберете този, който ще ви отива най-много и не на последно място, този който ще поддържате най-лесно. Нашата галерия ви предлага няколко красиви предложения, които да ви насочат в правилната посока.

Коментирай
Свободно време