Мода

Акценти в банските костюми

Цветя, камъни и пайети

21.06.2013г. / 13 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Сезонът на слънчевите бани е открит, астрономическото лято настъпи. То ни кани да покажем своите сексапил и чар под слънчевите лъчи. Предложенията за модата на това лято са готови. Всеки детайл е завършен. Прическата, цвета на банския, бижутата, които ще добавим, чехлите и останалите аксесоари и не на последно място, банските костюми.

Банските трябва да са съобразени с формите на тялото ни. Те ще са в цветовете, които ни карат да мечтаем за тропиците, в класически цветове или с акценти, които ще привличат вниманието.

Свързани статии

Акцентите при банските костюми ще бъдат разнообразни. Изразяващи настроение, красота и мистика. Те могат да превърнат на пръв поглед семплия модел в стилен и красив бански костюм. Затова ви предлагаме да разгледате нашата галерия. В нея ще видите интересни решения за красиви и различни детайли по банските.

Например някои, които може сами да добавите към вашия бански. Какво ще кажете, ако вашият класически черен бански украсите с малки кристали? Просто се отбийте в кинкалерията, купете камъчета, които се залепват с ютия и дайте свобода на въображението си.

Тенденциите в банските костюми разгледайте в галерията ни.

Коментирай
Свободно време