Мода

Красота и уникалност на ръчно изработените бижута

Винтидж мода в аксесоарите

28.06.2013г. / 12 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Astudio

Снимка: Astudio

В красотата на ръчно изработените бижута прозира пътуване във времето. Връщане в годините на Ренесанса, отмерено точно време. Тенденции в бижутата ни вдъхновяват да изберем онези, които ще бъдат подходящи аксесоари за нашия имидж.

Или се отклоняваме леко, вкарвайки еклектика в избора.

Няма съмнение, че тези бижута ни карат да се чувстваме специални, когато ги носим. Допълват нашата женственост, придават неповторим чар и усещане за величие. Тези описания отговарят напълно за винтидж линията в аксесоарите.

Материалите, които са включени в това невероятно изпълнение са метал, хартия, дантела, текстил, глина, стъклени мъниста и камъни. Трябва да са умело съчетани, за да подхождат на всеки стил и настроение. Дори, когато сме семпло облечени, едно колие, обеци или брошка могат да преобърнат нашия аутфит от скучен в елегантен.

Образи от епохи, познати с царствеността си, ангели, рози и вечно неповторимата носеща женственост дантела, носят винтидж ефекта, който е изключително актуален. Тази година отново бяхме свидетели на невероятните дефилета по световните модни подиуми, които ни напомниха колко интересни можем да бъдем, носейки върху себе си такива аксесоари.

В галерията ни можете да разгледате предложенията на младия дизайнер Александър Такев. Завършил изобразително изкуство и  графичен дизайн и скоро открил тръпката да създава красиви неща, които наистина грабват. Носейки само част от тях, ние си подаряваме шармантност. Кръгли форми, ноти, ресни от мъниста и много камъни. Изберете вие.

Коментирай