Мода

Да оформим косата в красив кок

Прическа, подходяща за всеки повод

16.07.2013г. / 14 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Прическата е онова, което може да подчертае красотата на имиджа ни или напълно да провали идеята да изглеждаме добре. Обичаме да оформяме косата си бързо, искаме прическата да е подходяща за всеки случай и да впечатлим всички с нашата визия. Тогава се сещаме за малките красиви кокове, оформени на тила.

Те са част от предложенията на стилистите за пролетно-летния сезон на 2013 година и съвсем не изненадващо попадат в графата „красиви прически“ за есен-зима 2013-2014. Как да оформим косата по този начин?

Необходимо е да нанесете гел с блясък, ако искате тя да изглежда лъскава и да бъде лесна за оформяне. Изберете на къде ще минава пътят на косата. Той може да е по средата или настрани. Има много варианти за изпълнение на този кок.

Той може да започва със странична плитка и да продължите да сплитате косата, като накрая оформите кок. Или просто да я усучете и закрепите на тила. Всичко е във ваши ръце. След като сте избрали как да започнете прическата, ще трябва и да фиксирате вече получения кок. Ще са ви необходими няколко фуркети за коса. Те са секретни и добре захващат косата. Сложете няколко от тях и завършете с малко лак за коса. Бъдете красиви и забелязани. Независимо дали се разхождате из града, събирате тен на плажа или сте на изискана вечеря, ще бъдете неотразима.

Снимка: Reuters

Коментирай