Мода

Празничен тоалет според зодията (галерия)

Пайети, камъни и мъниста са основните акценти в тоалетите

17.12.2013г. / 17 31ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Водени от модните тенденции и цвета на 2014 година, събрахме палитра от тоалети, които да бъдат идеи за това как да се облечете на празниците. Какво не бива да пропускате при избора на празничния тоалет? Златните, сребърните оттенъци, камъните, пайетите ще украсяват материите и ще направят визията ви не само празнична, но и изискана.

Разгледайте галерията ни с предложения.

Зодия Овен

Изберете тоалет в червено. Наблегнете на дантелата и красивите обемни бижута с камъни.

Зодия Телец

Задължително изберете тоалет в цвета на 2014 година, който е цвят на орхидея. Красивите и фини бродерии и мъниста ще направят тоалета ви още по-изискан.

Зодия Близнаци

Със сигурност ще имате колебания в избора на тоалет или цвят. Бъдете сигурни, че в сатен с лилав оттенък ще привлечете вниманието.

Зодия Рак

Сребристи оттенъци, пайети и мъниста ще украсяват празничния тоалет на представителките на зодия Рак.

Зодия Лъв

Дами, в тоалета ви задължително трябва да присъстват животинските принтове. Внимавайте как ги съчетавате с останалата част от тоалета. Леопардов принт и пера ще направят визията ви по-интересна.

Свързани статии

Зодия Дева

Черен тоалет, с едно рамо или леко надиплена материя ще открои представителките на зодия Дева. Бъдете като звезда от червения килим като изберете по-дълга рокля за празничен тоалет.

Зодия Везни

Сребро и сиво в комбинация с бижута с много камъни. Изберете тоалет в две части или рокля с дължина около коляното.

Зодия Скорпион

Тоалетът с висока талия ще издължи силуета ви. Ще изглеждате зашеметяващо, ако облечете дълга пола с плисе и нещо с дантела в класическо черно.

Зодия Стрелец

Злато и пайети. Изберете тоалет с тези акценти, но нека златният акцент бъде леко матиран.

Зодия Козирог

Рокля от фина материя, в два цвята, пайети и яка от кожа или пера.

Зодия Водолей

Тоалетът на представителките на зодия Водолей ще напомня изцяло за красивата и бяла зима. Бяло, сребърни пайети, кожа и пера са основен акцент за празничното им облекло.

Зодия Риби

Дами, изберете тоалет, в който да изглеждате царствено. Дълга рокля с комбинация от подходящи мотиви и цветове и красиви обемни бижута.

Коментирай