Мода

В търсене на идеалния коледен тоалет

Няколко предложения за вечерния ви тоалет от модния блогър Гергана Неделчева

19.12.2013г. / 15 10ч.
Аз жената
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

С наближаването на най-светлия празник, всяка жена бива изпълнена с куп притеснения от различно естество, най-големите от които, разбира се, са свързани с избора на подходящ коледен тоалет. За да не позволим обаче на създалия се в следствие на това смут да помрачи настроението ни, хубаво е да си оставим необходимото време за подготовка.

Тъй като намирането на подходящ празничен аутфит често пъти се оказва истинско предизвикателство, реших да представя на вашето внимание няколко визии, които, надявам се, ще ви вдъхновят в избора на облекло за предстоящото коледно събиране или парти.

„Олд скуул“ с френска нотка

Този аутфит, подходящ за домашно събиране например, е идеалното решение за всички дами, които не желаят да влагат особени средства и усилия в постигането на ефектна празнична визия. Комбинирайте удобен пуловер в неутрален цвят (бяло или черно) с червена пола. Червеното определено би бил идеалният акцент във всеки коледен аутфит. По-смелите съветвам да заложат на цялостна визия в червено. Няма нищо по- грабващо погледите от женствена рокля в този нюанс.

За по-кокетна (и топла!) визия, добавете чорапки до коляното. Шапка тип „бомбе“ ще внесе щипка френска мистериозност и завършеност към цялостната визия.

Секси в къси шорти и през зимата

 

Тази визия е идеална за вечер, прекарана навън с приятели. Все пак ви съветвам да прибегнете към нея, само ако отивате на топло място и разбира се, ако времето го позволява.

В представения аутфит отражение намира един от най-горещите трендове на отминалия сезон. Освен че черно-бялата тенденция все още се наслаждава на огромна популярност, тя внася елегантност и усещане за стил във всеки един тоалет. На пръв поглед може да изглежда малко скучна, но с правилния подбор на аксесоари ще направите всеки един аутфит по-забавен и индивидуален.

В случая целта ми беше да разчупя черно-бялата гама с червен чорапогащник и по този начин да внеса лека коледна нотка. Дамите, които все пак не желаят да рискуват с този цвят, съветвам да комбинират черен чорапогащник с черни боти до глезена, което оптически ще издължи крака.

Класическа визия с малка черна рокля

„Нищо не изглежда прекалено натруфено или недостатъчно с малка черна рокля“ – Карл Лагерфелд е имал пълно право. Женствена, деликатна и секси – малката черна рокля е „must have“ номер едно за всяка една жена.

Комбинирайте с ярки и интересни аксесоари, за да направите визията по-свежа и пленяваща. Тоалетът бива допълнен от аксесоара за коса, внасящ полъх от 50-те – перфектният завършек на всяка класическа и елегантна визия. С този тоалет ще блеснете на всеки по-изискан повод, като коктейлна вечер например.

Автор: Гергана Неделчева

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 10 години )
3 rate up comment 0 rate down comment
Vanko West ( преди 10 години )