Мода

Едни от най-любимите аксесоари за коса на звездите

Нека те ви помогнат в избора на вашето бижу за коса

02.01.2014г. / 16 17ч.
Михаела Лазарова
Парис Хилтън. Снимка: Reuters

Парис Хилтън. Снимка: Reuters

В началото на годината е добре да обърнете внимание не само на това какво ще се носи през пролетно-летния сезон на 2014 година като облекло, но и като аксесоари за коса. Те ще са основен и незаменим елемент в прическите за следващите сезони и не, защото просто така съветват коафьорите, а защото ще направят визията ви наистина забележителна.

Когато избирате аксесоар за коса, трябва да имате предвид, че той трябва да допълва останалата част от вашата визия, да е красив и стилен. Тъй като изборът е голям, споделяме с вас кои са едни от най-любимите аксесоари за коса на звездите. Нека те ви помогнат в избора на вашето бижу за коса.

Свързани статии

Парис Хилтън винаги прави впечатления с нейната безупречна прическа. Русокосата красавица често обича да поставя аксесоари в косата си и особено ленти в стил „бохо“. Тази е особено красива, с камъни и малко напомня за колекцията на Прада за пролет-лято 2014 година.

Диадема! Диадемата на Кирстен Дънст е обсипана с камъни, дантела и малки цветчета в стил Долче и Габана. Чудесен аксесоар, който допълва дантеления й тоалет.

Никол Кидман (в дясно) винаги излъчва класа, нежност и сексапил. Освен малките фиби с камъчета, този красив синджир е другият й любим аксесоар за коса. Малко допълнение, което прави небрежно оформената й вечерна прическа още по-красива.

За своята звездна визия Даян Крюгер е избрала красива фиба, обсипана с диаманти. Тъй като те са скъпо удоволствие, изберете нещо по-семпло, но отново красиво. Такъв аксесоар може да поставите на прибрана или пусната коса.

Актрисата Блейк Лайвли е избрала за своята красива плитка цвете, обсипано с малки камъни, което допълва роклята й с флорални мотиви и дантела.

Със забележителен грим на египетска царица певицата Лана Дел Рей е поставила също толкова впечатляващи шноли в косите си във формата на алигатори, но отново с много камъни. Основното при аксесоарите за коса за следващите сезони ще бъдат камъните. Малки или големи, едноцветни или в няколко цвята, в съчетание с флорални мотиви, те ще бъдат вашето незаменимо бижу за коса.

Снимки: Reuters

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
titi ( преди 10 години )
hiih, puk i edna mahlenska durta zvezda sum , mani mani
отговор Сигнализирай за неуместен коментар