Мода

Маникюр като на Риана и Кейти Пери (галерия)

Споделяме и видео с още красиви идеи

06.01.2014г. / 13 20ч.
Михаела Лазарова
Риана. Снимка: Reuters

Риана. Снимка: Reuters

В последните месеци хит в маникюра са дългите и леко заострени нокти. Бадемовата форма се превърна в любима както на певицата Риана, така и на Кейти Пери. Една по-различна идея, която прави ръцете да изглеждат красиви, женствени и леко напомня за поп вълната.

Свързани статии

Ако искате да смените късо поддържани нокти, които никога няма да бъдат демоде, вариантите да се сдобиете с маникюр като на холивудска звезда са два. Или да изчакате вашите нокти да израстат за няколко седмици, или да се доверите на маникюрист, който с помощта на акрил да изгради желаната форма и дължина.

Не всички дами могат да си позволят да поддържат дълги нокти. Затова вариант при тях е да изградят акрил върху ноктите си.

Ако поддържате дълги и здрави нокти, вижте как да си направите маникюр в стил Кейти Пери. Това, което ще ви трябва са база за лак, основен цвят лак, бяла боичка лак с тънка четка за рисуване и топ лак. Нанесете базата, а след това и два пъти от основния цвят. Изчакайте да изсъхне добре и след това с бялата боичка и с помощта на тънката й четчица за рисуване започнете да нанасяте малки точици.

Ако разполагате с шаблони за маникюр, с тях ще стане също лесно и бързо. След като направите точките, оставете да изсъхне и нанесете топ лака. Красивата форма на бадемовите нокти позволява отново да експериментирате с линии, форми, камъчета и брокати. За да си направите и маникюр в стил Риана, споделяме следващото видео. В галерията ни със снимки разгледайте още снимки на красивия маникюр на Риана.

Снимка: Reuters

Коментирай