Мода

Металик оттенъци в модата за пролет-лято 2014 (галерия)

Метални оттенъци ще придадат индивидуалност на всяка дама

07.01.2014г. / 15 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Сред основните акценти в модата за пролет-лято 2014 ще бъдат металик оттенъците. В сребърно, златно, синьо, розово и други. Те присъстват в колекциите на Кавали, Ланвин, Армани, Драйс Ван Нотен и други.

Елегантност и стил, добавени към плисирани поли, сака, рокли, обувки, към всяка една част от облеклото. Металик оттенъците ще придадат една индивидуалност на всяка дама, която ги направи част от своя гардероб.

Свързани статии

Металните отблясъци и части в облеклата и аксесоарите елегантно се съчетават не само с плисета, но и със златни шевици и бродерии.

Характерно за тези отблясъци е че присъстват не само в по-елегантните облекла, но и в спортните линии. Благодарение на съчетанието на флорални мотиви със земни цветове и металик оттенъци се получава една по-романтична визия.

Този модел от колекцията на Кавали за пролет-лято 2014 показва елегантността на кривите с металик оттенъци по материята на роклята, която е в два основни цвята – цвятна орхидея с огненочервено.

Друго характерно за моделите за следващите сезони са многото каишки в аксесоарите, както и тънките и отново повече на брой презрамки при рокли, блузи и потници.

В модела от колекцията на Драйс Ван Нотен се съчетава елегантността на плисето със златни металик оттенъци и фина бродерия на флорални мотиви, по-спортна и ежедневна визия. Абсолютна еклектика обединена от метални отблясъци. Разгледайте и галерията ни с още снимки с облекла под знака на металик оттенъците.

Снимки: Reuters

Коментирай