Мода

Вериги и камъни в бижутата за пролет-лято 2014 (галерия)

На пръв поглед грубо бижу, което в съчетание с останалата част от имиджа изглежда стилно

15.01.2014г. / 18 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Тенденциите в бижутата за пролет-лято 2014 година няма да се различават особено от тези, които са актуални за есен-зима 2013-2014. Отново основни акценти ще бъдат перлите, камъните, съчетание на метал и текстил, металик и златните оттенъци и веригите.

Еклектиката е задължителна в модата за следващите сезони. Големите или по-фини вериги за врата се комбинират с красиви елементи като сърца, звезди, както и животински форми. На пръв поглед грубо бижу, което в съчетание с останалата част от имиджа изглежда стилно, красиво и прави визията не по-малко женствена.

Това е модел от колекцията на Ланвин за пролет-лято 2014 година. Обемните бижута с вериги не са само аксесоар за стрийт модата. Те са стилно и красиво допълнение и към по-елегантната визия. Може да си позволите да ги носите с по-елегантна рокля или към стилен костюм. Може да ги съчетаете с дрехи, в които има металик оттенъци или когато предпочитате да сте облечени в класически изчистени цветове.

Свързани статии

Това бижу съчетава няколко идеи, които омекотяват иначе грубата верига, а именно- малки топчета, изобразяващи формата на сърце с метални отблясъци, много фини камъчета и панделки. За предпочитане е когато сте избрали подобно обемно колие да не слагате обеци, а само пръстен или гривна.

В колекцията на Валентино за следващите сезони също присъстват веригите в бижутата, които са съчетани с малки и разнообразни фигурки на животни, хора и други. Те са в златни оттенъци и са по-дълги, което позволява да бъдат носени по различни начини на врата, включително и като гривни.

Отново са допълнение към елегантна рокля с дантела и фина бродерия. Ако харесвате колиетата с вериги, в галерията ни със снимки може да разгледате още дизайнерски предложения за пролет-лято 2014.

Снимки: Reuters

Коментирай