Мода

Как да се обличате така, че да изглеждате по-млади?

Младежки и свежо

16.01.2014г. / 11 00ч.
Илияна Николова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Жените са готови на всичко, само и само да изглеждат по-млади. Това е нормално и дори похвално, стига да не излиза от рамките на допустимото. Никой не иска майка му да изглежда гротесково.

Ще ви представим няколко начина, които да следвате, за да изглеждате отново млади!

Никога не позволявайте дрехите ви да висят. Винаги избирайте дрехи, които да прикриват онези части от тялото ви, които не са в особено добра форма. Ако не искате да привличате внимание върху тях, сложете акцент на друго място.

Избягвайте плисираните панталони. Демоде са! Вместо това избирайте изчистените дънки, прилепнали по крака. Когато носите вталени панталони, коремът ви изглежда по-плосък, а вие – по-висока, следователно по-стройна.

Покажете красотата на ръцете си. Ако предмишницата ви има малко висящо месце, гледайте да се въздържате от потници и блузи без ръкав. Изберете модерна блуза с ръкав тип „прилеп“ с дължина до средата на ръката, например. Така ще подчертаете изяществото на китката си и ще изглеждате по-елегантни.

Показване на малка част от рамото също е много секси и младежко. Раменете стареят по-бавно в сравнение с други части от женското тяло. Широко деколте шпиц или лодка са много подходящи и актуални.

Коментирай
Свободно време