Мода

Екокожа в колекциите за пролет-лято 2014

Създайте вашата перфектна визия

20.01.2014г. / 11 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Пролетно-летните колекции за 2014 година още отпреди няколко седмици могат да бъдат открити в бутиците. Водени от световните модни подиуми, дамите ще добавят това лято много повече и по-ярки цветове, ефирни материи и някои от основните акценти за следващите сезони.

Противно на по-високите температури, характерни за пролетните месеци, едни от най-големите брандове в модния бизнес като Прада, Миу Миу и Долче и Габана показаха в своите колекции палта. През пролетния сезон ще бъдат актуални палтата от екокожа, както и поли и блузи от същата материя.

Свързани статии

В колекцията на Прада за пролет-лято 2014 екопалтата са под знака на арта. Много ярки и красиви цветове изобразяват женски лица. Смела комбинация от елегантна линия със спортни аксесоари и чанта в класическа форма. Дреха, която подчертава индивидуалността на всяка дама и позволява да бъде комбинирана с всеки един цвят от нея.

В колекциите на Долче и Габана екокожата намира място както при връхните дрехи, така и при останалата част от облеклото. В тази визия отново има смесване на стилове като екоматерията е поставена като акцент върху връхната дреха, което показва, че яките от кожа могат да се носят не само през есенно-зимните месеци.

Още една идея за ефектен тоалет, в който присъства екокожата. Обърнете внимание на различните части на визията. Всяка е в различен стил и с различно настроение. Коланът с високата талия, който напомня за Древен Рим, чанта в класическа форма и сандали с флорални мотиви, с леко екзотична нотка.

Модата винаги е била начин човек да изрази себе си, а също така и да има свобода в това. В пролетно-летните сезони ще бъдете свободни да комбинирате десени, цветове, акценти, материи. Тези предложения ви показват как свободата в модата и правилната комбинация могат да създадат перфектния имидж, който да бъде вашата отличителна марка.

Снимки: Reuters

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
pipinana ( преди 10 години )
ne se zanimavams moda , samo sas starite si parcalki sam
отговор Сигнализирай за неуместен коментар