Мода

Много пръстени на една ръка – хит за 2014 (галерия)

Тенденцията за много пръстени е подходяща както за ежедневието, така и за вечерно парти

24.01.2014г. / 09 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: obaz.com

Снимка: obaz.com

В тенденциите при бижутата за пролет-лято 2014 година правят впечатление предложенията на дизайнерите, които отново извадиха на показ в колекциите си масивните бижута с камъни, вериги и перли. Еклектиката в облеклото се прехвърли и към накитите.

От друга страна за отбелязване е смелото съчетаване на много пръстени на една ръка. Ако досега дамите избираха един по-масивен или по-фин пръстен, който да поставят на безимения пръст, то тенденциите за тази година подканват да направите комбинации от красиви пръстени.

Как да ги съчетавате, за да бъдат вашите ръце наистина впечатляващи?

Имате пълна свобода. Пръстените могат да бъдат съчетани според техния размер. Това означава на едната или двете си ръце да поставите повече на брой по-фини или обемни бижута.

Свързани статии

Да бъдат в една тематика както е на тази снимка или да добавите еклектика. Да комбинирате пръстени, които са изцяло в сребърно или заедно с такива, които са в цвят мед и розово злато. Хубаво е че дори и да не разполагате с толкова много пръстени, в много бутици се предлагат комплекти от по 3, 4 или повече пръстенчета, които може да закупите. Това ще ви улесни значително.

Добавете цвят. Освен малките прозрачни камъчета винаги може да добавите и пръстени с по-цветни камъни, които да бъдат допълнение към вашето облекло.

Тенденцията с много пръстени е подходяща както за ежедневието или вечерно парти, така и за по-изискани случаи. Определящ за визията е видът на бижутата, които ще изберете. Добре подбраните пръстени никога няма да направят визията ви кичозна.

Да на обемните пръстени! Не пропускайте да добавите и животински елементи. Фигурките на животни са изключително актуални при колиетата и ако вече имате такова в колекцията от бижута, не пропускайте да добавите и подобен интересен пръстен, който да комбинирате с други различни по стил. В галерията ни може да разгледате още красиви предложения за много пръстени и тяхното смело съчетаване, което ще е тотален хит през 2014 година.

Снимки: obaz.com

Коментирай