Мода

Чанти с ресни за пролет-лято 2014

Не пропускайте да добавите към колекцията си от чанти и една с ресни

04.02.2014г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

С наближаването на пролетно-летния сезон все повече започваме да обръщаме внимание на тенденциите за следващите месеци. Голяма част от облеклата за пролетта и лятото вече са част от гардероба ни и въпреки ниските температури, някои могат да бъдат носени и сега. Както детайлите и акцентите в облеклата, така и аксесоарите заслужават специално внимание.

Незаменимия женски аксесоарчантата – големите модни дизайнери представиха в колекциите под различни форми. Те отново ще бъдат с по-мека форма или квадратни. Изработени от кожа или изцяло от метал и не на последно място ще имат много ресни.

Чантите с ресни сякаш никога няма да бъдат демоде. В предложенията за пролет-лято 2014 те присъстват в колекциите на Гучи, Готие, Валентино, Селин и други. Не само красиви, но и комбинативни като аксесоар.

Свързани статии

Модел представя част от колекцията на Валентино за пролет-лято 2014. Имиджът е съставен от няколко различни по стил акценти, като е допълнен от стилна кожена чанта с ресни в цвят бордо. Именно еклектиката в начина на обличане прави този тип чанти толкова комбинативни. Те стоят стилно както с рокля с фолк мотиви, така и с по-ежедневни дрехи. Дръжките на чантите ще бъдат или малко по-дълги, или по-къси и двойни.

Дантелата като класически елемент в дамската мода ще бъде и тази година част от гардероба на дамите. Осмелете се да комбинирате нежността й с красивите кожени ресни на чантата, както е в колекцията на Валентино.

В колекцията на Роберто Кавали за пролет-лято 2014 чантите с ресни са представени в малко по-нестандартни размери и форми. Те или напомнят на цилиндър, или имат правоъгълна форма. Някои, както е тази, представена от модела, са изработени от кожа с акцент кожен пискюл, а при тези, изработени от крехък метал, с пискюли от фини синджири.

Чантата с ресни в този имидж прави лека препратка към ефектните сандали изцяло с тънки кожички, както и към бижуто на врата, което също като чантата завършва с пискюл. Бихте могли да комбинирате чантите с ресни и с други аксесоари с подобен акцент или бижутата ви да бъдат изчистени. Не пропускайте да добавите към колекцията си от чанти и една с ресни.

Снимки: Reuters

Коментирай