Мода

Сара Джесика Паркър дебютира със своя линия обувки (видео)

Обувките, които варират на цени между 190 и 500 долара вече могат да бъдат закупени в интернет

05.02.2014г. / 09 45ч.
Михаела Лазарова
Сара Джесика Паркър. Снимка: Reuters

Сара Джесика Паркър. Снимка: Reuters

След дълго чакане, за всички дами, които обичат красивите обувки в стил „Сексът и градът“, Сара Джесика Паркър пусна своя линия невероятни обувки. Вълнуващата новина, че Сара планира да създаде своя линия от елегантни обувки бе обявена още миналото лято. Ето че една от мечтите на актрисата се сбъдна.

Всичките й модели носят инициалите SJP. Актрисата споделя, че винаги е обичала красивите и удобни обувки и ролята й в „Сексът и градът“ затвърждава любовта й. Друго, което споделя е че участието й във филма и образът на Кари много са й помогнали при създаването на моделите в нейната колекция.

Обувките, които варират на цени между 190 и 500 долара вече могат да бъдат закупени в интернет, а след 28 февруари ще могат да бъдат закупени и в американските магазини на веригата Nordstrom. Характерно за тях е че повечето са с високи и секси токчета, остри муцуни, кожени каишки и смели цветове.

Свързани статии

Има такива, които са с много тънки каишки и флорални мотиви, панделки и символи от края на 70-те и 80-те години. Както и по-ниски модели за дамите, които не биха сложили високи токчета. За създаването на прекрасните модели 48-годишната актриса се довери на професионализма на „Маноло Бланик“.

Изпълнителният директор на „Маноло Бланик“ Джордж Малкнус споделя, че когато Сара Джесика Паркър му се е обадила с предложение да създаде своя линия обувки, той не се замислил и за миг. Споделяме видео, в което може да се запознаете с част от колекцията обувки в стил „Сексът и градът“.

Снимка: Reuters

Коментирай