Мода

Стилни комбинации за всеки повод

Какво да облечете на парти?

14.02.2014г. / 10 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Дрехите, които избирате за работа, най-често са съобразени с дрескода, който се спазва на работното място. През почивните дни носите любимите си дънки, защото са удобни, а вечер на парти искате да изглеждате зашеметяващо. Често във всички тези моменти, в които искате да имате добра визия, трудно избирате какво да облечете. Ето няколко съвета от нас.

За работа или бизнес събитие

Стилна комбинация между класическите бяло, черно и бордо. Основни акценти в този имидж са лачената чанта и пепитените обувки. Тъй като температурните амплитуди не позволяват все още да се носят боти с открити пръсти, заменете ги с ботуши или затворени боти, разбира се отново в пепит. За връхна дреха е добре да комбинирате с класическо черно палто с дължина около коляното.

 

В ежедневието обикновено носите дрехи, които са стилни, изчистени и удобни. Комбинирайте любимия деним с велурени боти в кафяво, малка чантичка за през рамо и гердан с фини мъниста отново в светлокафявата гама. Като горна част може да добавите топъл пуловер или жилетка от по-едра плетка, като е хубаво да не бъде едноцветен, а меланж. Връхната дреха може да бъде спортно зимно яке тип пухенка или стилно класическо палто. Ако носите шал, шапка и ръкавици, не пропускайте да добавите и тези аксесоари.

Ако предпочитате сивата гама и искате визията ви да бъде още по-младежка, отново обуйте любимите дънки. Комбинирайте със сива блуза или пуловер, бижута в сребърен метал с пера и удобни и топли ботуши, отново в сивата гама.

Ако искате да направите визията малко по-цветна, вместо сиви шал и шапка изберете такива, които са в пъстри и меланж цветове. Червено, зелено, оранжево и т. н., комбинирани заедно в красива плетка ще контрастират много добре на класическото сиво. Връхната дреха трябва да е в черен или сив цвят, а защо не и нещо по-ярко.

За парти

Бъдете звездата на вечерта като заложите на златните акценти при избора на облекло и аксесоари. Златна парти рокля с фини матирани пайети, обеци и гривна с черни камъни, златни елементи, класическа чантичка и обувки отново със златен акцент. Връхната дреха трябва да бъде класическо черно палто с дължина около коляното.

Снимки: obaz.com

Коментирай