Мода

Актуални цветове в прическите за 2014-а

Ако не сте си избрали цвят - сега е моментът

12.02.2014г. / 09 36ч.
Илияна Николова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Искате ли да промените цвета на косата си тази година? Писнал ви е старият и нямате търпение да се промените, но не знаете кой цвят да изберете? Предлагаме ви да разгледате най-актуалните тенденции в избора на цвят на косата за 2014 година.

Омбре


Този тип оцветяване на косата е все още актуален и за 2014 година. Така че, давайте момичета! Бионсе рядко се отказва от омбре-то.

Сребристо и пясъчно русо


Джулиан Хъф поддържа косата си точно в тези тонове. Биха отивали чудесно на бяла кожа и светли очи. В краищата косъма е 2-3 тона по-светъл от корените.

Ледено лате


Мила Кунис изглежда неотразима с този естествен и младежки цвят. Ледено лате ще ви подхожда чудесно ако имате лек загар и тъмни топли очи. Но дори да сте с по-светла кожа, нюансите, близки до лате-то ще ви направят да изглеждате момичешки сияещи.

Червени оттенъци и конячен отблясък


Супер секси цвят през 2014 година! Ледената кралица Никол Кидман избира предизвикателното излъчване, което този златисто-червеникав акцент придава.

Сладък карамел


Кейт Мара направи завой на 180 градуса в края на 2013 година и избра сладко карамелените тонове през 2014. Това закачливо и свежо русо изглежда изключително естествено и прави косата жива и преливаща от енергия.

Шоколадова целувка


Грациозната Натали Портман е избрала този мек шоколадов цвят за визията си през новата година. Изглежда най-ефектно на бледа кожа. Представя излъчването ви по един разкошен начин.

Наситен махагон


Класически цвят, подходящ за всяка възраст. Елегантен и идеален както за бяла, така и за матова кожа. Възможен е избор и на по-бледи тонове от същата гама. На слънце косъмът сияе, блясъкът му е естествен и наситен.

Снимки: Reuters

Коментирай