Мода

С кои цветове се комбинира розовият цвят?

Тоалети в розово за пролет-лято 2014

15.02.2014г. / 09 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Един от водещите цветове в колекциите за пролет-лято 2014 ще бъде розовият. В наситени или по-светли нюанси, комбинативното розово присъства в колекциите на едни от най-големите в модния бранш.

Шанел представиха розовото както в колекцията за пролет-лято 2014, така и в тази от висшата мода. Тоалетът на лявата снимка съчетава в себе си типичните и разпознаваеми за марката акценти, комбинирани в по-наситено розово, с бяло и дантела и задължителните за Шанел перли.

Свързани статии

Другият тоалет е част от представянето на висшата мода. Вижда се, че розовият мек цвят прави визията женствена, дори когато е част от по-спортната такава. Ако не знаете как да комбинирате розова дреха, най-лесният вариант е да я съчетаете с бяло.

В колекцията на Диор за пролет-лято 2014 също е отделено специално място за розовия цвят. Сатен и коприна в меки розови и леко пепеливи нюанси се преплитат с някои от основните акценти за следващите сезони като плисе, бродерии и флорални мотиви.

Отново ще споменем, че розовият цвят е един от най-комбинативните и лесни за съчетаване. На снимката в ляво в имиджа представен от модела има 4 цвята – черно, зелено, розово и сребърно върху обувките на модела. Тъй като следващите сезони обещават да бъдат много цветни, излезте от класическите и скучни комбинации и си позволете нещо по-шарено, в което да има и розово.

В колекцията на Кавали за следващите сезони всичко е една феерия от леки материи с преобладаващ лек розов цвят. Преливащи се розови цветове украсени с много пайети, бродерии. И от другата страна – бледорозово, граничещо с телесен цвят с лека животинска щампа, която е запазена марка на Кавали. Семпло, но не и скучно, розовото е подходящо за всякакъв цвят на кожата, за всякакъв цвят на косата.

Това го прави предпочитан за носене през пролетните и летни месеци. Когато избирате тоалет в розово, не прекалявайте с цвета. Аксесоарите е добре да бъдат в контрастен или неутрален цвят. Честа грешка, която допускат дамите е да изберат към тоалета обувки, чанта, връхна дреха и бижута също в розово. Визията става претрупана и дори кичозна. Розовият цвят се комбинира добре с всички останали, затова е хубаво да има свобода при съчетаването на цветовете. Така визията изглежда като тези, които споделихме с вас.

Снимки: Reuters

Коментирай