Мода

Тенденции при обувките за пролет-лято 2014

Модните линии на Humanic бяха показани със специалното участие на танцьорите Елена Добрикова и Светлин Димитров

13.02.2014г. / 16 30ч.
Аз жената
Тенденции при обувките за пролет-лято 2014

С атрактивно Fashion dance шоу, което се проведе в магазина на компанията за обувки, чанти и аксесоари Humanic в Сердика Център на 7 февруари 2014 година, бе представена новата колекция пролет-лято 2014.

Специални гости на събитието бяха телевизионните звезди Елена Добрикова и Светлин Димитров, които показаха модните тенденции чрез изразните средства на танца.

 

Красивите изпълнения на румба, самба, ча-ча-ча, хип-хоп и джайв изразяваха духа и динамиката на основните линии на марката за 2014, като за всеки от танците двойката професионалисти носеше обувки от съответните дамски и мъжки тенденции – Bootylicious, Blueberry nights, White sensation, Nashville, Denim rise, Classical contrasts, Uptown style и много други.

 

Свързани статии

Гостите не само се насладиха на танцовото шоу, но и имаха възможност първи да разгледат обувките и чантите от новата колекция за 2014, част от които вече са налични във всички магазини на Humanic в страната.

В края на шоуто Елена Добрикова и Светлин Димитров поканиха присъстващите да се включат в общ танц, като им показаха основните стъпки на самбата. По този начин заедно с латино ритмите и лятното хит звучене те ги вдъхновиха да се пренесат в света на красотата, модата и идващия пролетен сезон.

Коментирай
Здраве и красота