Мода

Маникюр, с който да кажете „Обичам те“

Кристалите са част от тенденциите в маникюра

18.02.2014г. / 15 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: lovemaegan.com

Снимка: lovemaegan.com

Маникюрът с камъчета, перли и всякакви други акценти върху ноктите винаги изглежда по-красив и прави ръцете още по-женствени. Малките кристали, които ще са част от акцентите в облеклата за пролет-лято 2014 година ще украсят и ноктите ви. Те са подходящ завършек на маникюра за всеки повод.

Свързани статии

Споделяме една идея за това как с помощта на малки камъчета, поставени върху ноктите, да кажете „Обичам те“. Разбира се давайки свобода на въображението си може да пресъздадете с тях всяка една емоция.

 

Това, което ще ви трябва за този кристален маникюр е база за лак, основен цвят лак, камъчета, пинцета и топ лак. Нанесете базата за лак, а след това и два слоя от основния цвят лак.

След това нанесете един път от топ лака и преди да е изсъхнал напълно, започнете да подреждате камъчетата върху ноктите, ако е необходимо си помагайте с пинцетата. За да ги фиксирате завършете с топ лак.

В месеца на влюбените сърцата навсякъде са повече, дори върху маникюра ви. Ето защо споделяме и видео с урок как да си направите лесен и красив маникюр със сърца.

Снимка: lovemaegan.com

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Lolly ( преди 10 години )
е по добре с нацапани секси нокти от колкото с нацепени и с черничко отдолу :) пък чакай и се надявай..
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 3 rate down comment
pepi ( преди 10 години )
a ne moje li s ustni , s pogled , s laska , s jiva obi4 , ne s izkustveni nacapani nokti
отговор Сигнализирай за неуместен коментар