Мода

Експлозия от флорални мотиви, каре и дантела в колекцията на Cavalli (галерия)

Смели и красиви комбинации за пролет-лято 2014

17.02.2014г. / 15 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

В модните тенденции за пролет-лято 2014 обръщаме специално внимание на флоралните мотиви и на това как могат да бъдат комбинирани с останалите видове десени.

Съчетаването на различните десени винаги прави визията по-ярка, ексцентрична, дори малко предизвикателна. Така изглежда и част от колекцията за следващите сезони на Just Cavalli.

Като цветна градина от флорални мотиви, с всички цветове на дъгата, смело комбинирани с други десени. Еклектика, която прави моделите наистина открояващи се.

Свързани статии

Тези модели са доказателство, че десените и цветовете никога не могат да бъдат в повече. Моделът на роклята на лявата снимка съчетава в себе си няколко различни вида каре, няколко различни вида цветя и разбира се нещо, което откроява бранда Cavalli – животинските принтове. Пълна асиметрия, акцент, който също ще бъде изключително актуален при моделите на жилетките, полите, роклите и потниците.

Не пропускайте дантелата в съчетание с флорални мотиви. Нежна комбинация, която в предложението за пролет-лято е смело комбинирана с каре. Високата талия на панталонките и по-късата дължина на якето правят лека препратка към модата от 90-те.

Ако сте от дамите, които не се разделят с дрехите и аксесоарите с животински принт през цялата година, може да сте сигурни, че в тенденциите за следващите сезони те не само, че присъстват, но са представени много по-цветно и в комбинация от ярки цветове.

Отново се осмелете да ги съчетаете с цветя, а защо не и с друг десен като точки или геометрични фигури. Това лято ще бъде изключително цветно. Дори пастелните и класически цветове оживяват като към тях се добавят флорални мотиви.

Ако тези предложения ви се струват твърде дръзки и не се вписват във вашия изграден стил, изберете по-изчистената визия, но не пропускайте да добавите аксесоар, който е с флорални мотиви. Те са този акцент, който може да направи и най-скучния имидж да изглежда стилно и елегантно.

В галерията ни може да разгледате още снимки от ревюто на марката.

Снимки: Reuters

Коментирай