Мода

Защо любимите обувки на Кари са Маноло Бланик?

Красиви обувки, граничещи с изкуството

20.02.2014г. / 09 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Преди дни на седмицата на модата в Ню Йорк, специално за любителите на красивите обувки, Маноло Бланик представи своята колекция за есента на 2014 година. Моделите бяха подредени като експонати на изложба. Прекрасна колекция, която разгледана в дълбочина, разкрива бранда Маноло Бланик като част от съвременното изкуство.

Какви са предложенията на дизайнера за пролетно-летния сезон?

Свързани статии

Ще бъдат актуални обувките с по-заострени муцуни. Дамите ще могат да избират между такива, които са на високи и секси токчета или на равна ниска подметка. Няма поставени ограничения в цветовете. Бланик работи с много цветове и акценти и именно това прави моделите му разпознаваеми.

Пискюлите ще бъдат изключително актуални както при бижутата и чантите, така и при обувките. В този елегантен черен модел, част от колекцията за следващите сезони, пискюлите са поставени както на каишките на обувките, така и в задната част на модела.

Животинският принт е част от колекцията на Бланик за пролет-лято 2014 година. Класическа комбинация от черно, бяло, червено и малко синьо с ненатрапващите се животински принтове правят женския крак красив, а визията стилна.

Нещо красиво, което не бива да пропускате да добавите в колекцията си от обувки са тези с много пайети. Малки, по-големи с различна форма и цвят, те са безспорен хит. Ще бъде още по-интересно, ако изобразяват някаква форма, като тези например, които са с флорални мотиви.

Какви са предложенията на дизайнера за есента на 2014 година?

Ярки цветове. Актуални ще бъдат отново обувките с по-заострени върхове. Красиво изработени токчета с леко нестандартна форма. Фини бродерии, камъни, пайети и комбинации от повече от два цвята. Брилянтни съчетания за една отличаваща се визия. В галерията ни може да разгледате още предложения за пролетта, лятото и есента с марката Маноло Бланик – любимите обувки на Кари от „Сексът и градът“.

Снимки: Reuters

Коментирай