Мода

Какво издава изборът ви на бижута?

Изборът не е случаен

24.02.2014г. / 09 45ч.
Илияна Николова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Изборът на дрехи, цветове, аксесоари може много да проговори за това какви личности сте всъщност. Тези избори не са случайни – те са продиктувани от най-различни мотиви. С избора си някои искат да бъдат забелязани, други да останат слети с тълпата, трети правят хаотични и необосновани избори.

Ще се спрем на избора на бижута и ще разгледаме какво издават те за личността!

Перли


Перлите са елегантни, класически скъпоценни украшения, които много любители на фината изработка харесват. Те самите съставляват един цял отделен стил в бижутерията. Предпочитани са от ценители и любители на класиката, уравновесени личности, които знаят как да подчертаят женствеността си.

Бляскави натруфени бижута


Носителите на такива бижута са доста смели. Непременно искат да бъдат забелязани, обичат да се открояват и да заявяват твърдо присъствието си. Тези хора обикновено нямат никакви проблеми със самочувствието.

Винтидж бижута

Свързани статии

Тези аксесоари са много специални. Те показват на околните, че имате изключително богата и изразителна женственост. Жените, които обичат да носят ръчно изработени старинни бижута имат собствен стил, изящни са и умеят да подчертават предимствата си.

Вериги и шипове


Агресивните аксесоари са типични за изразителни, приключенски настроени, смели личности, които обичат да прекрачват границата. Падат си по екстремностите в живота.

Големи бижута


Жените, които обичат да поставят големи акценти във външния си вид, като големи дебели гривни, тежки колиета и масивни пръстени, обикновено са заобиколени от много хора и противно на схващането, че с тези големи аксесоари търсят внимание – това не е така! Те са добри домакини и грижовни майки.

Семпли бижута


Много жени залагат на красотата на семплите аксесоари. Тънките златни колиета с традиционен медальон кръст или нежно перлено топче издават финес, смиреност, естественост. Такива жени са верни приятелки и съпруги. Поведението им излъчва спокойствие и уравновесеност.

Снимки: Reuters

Коментирай