Мода

Кои бяха най-добре облечените звезди в нощта на „Оскарите“

В невероятна рокля в сребърни оттенъци бе облечена Анджелина Джоли

04.03.2014г. / 12 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

В нощта срещу трети март (българско време) Американската филмова академия връчи за 86-и път престижните статуетки.

Първите статуетки „Оскар“ са раздадени през далечната 1929 година. С всяка изминала година церемониите стават все по-пищни.

И тази година сред звездите от шоубизнеса, преминали по червения килим, имаше такива, които отново блестяха в невероятни тоалети и такива, които показаха лош вкус. 

Ето кои бяха едни от най-добре облечените сред тях.

С невероятна синя рокля на Прада бе облечена Лупита Нионго.

Звездният имидж на младата дама, която взе престижната статуетка за поддържаща женска роля във филма „12 години робство“ бе допълнен от красива диамантена лента на главата й.

Дженифър Лорънс и тази година привлече вниманието на всички, падайки на червения килим. Дамата бе облечена отново в тоалет на Диор. Актрисата има сключен договор с модния бранд, който я задължава при всяка нейна звездна поява на червения килим да бъде облечена в тоалет на марката. Тази година роклята й бе по-изчистена и семпла.

Кейт Бланшет впечатли с рокля на Armani Prive. Тоалетът бе в цвят екрю и в комбинация от прозрачна материя и фини бродерии по него.

Джесика Бийл се появи на церемонията в тоалет на Chanel Haute Couture. Диамантените аксесоари от колекцията на Tiffany & Ко Blue Book завършваха прекрасната й визия.

Няма как да подминем и звездните двойки като Камила Алвес и Матю Макконъхи. Матю бе подбрал тоалета си така, сякаш е предусещал, че ще получи престижната статуетка, а роклята на Камила бе в меки розови нюанси и материя, която пада тежко и величествено на червения килим.

Брад Пит и Анджелина Джоли също бяха една от най-стилно облечените двойки. Анджелина изпъкна с невероятна рокля в сребърни и металик оттенъци.

В галерията ни може да разгледате още звездни снимки от церемонията по връчването на наградите „Оскар“.

Снимки: Reuters

Коментирай
Свободно време