Мода

Как да си направите красив гердан с перли

Идея за лесно и бързо изпълнение

10.03.2014г. / 17 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: lovemaegan.com

Снимка: lovemaegan.com

Перлите са незаменим дамски аксесоар и ще бъдат актуални и през пролетно-летния сезон на 2014. Тях може да ги добавите като декорация върху блуза, потник, пола, рокля и т. н. или да ги носите като красив гердан. Ако искате да промените класическата перлена огърлица и да я превърнете в още по-красив аксесоар, ето следващата идея, която споделяме с вас.

Свързани статии

Трябват ви перлен гердан, конец за зашиване, игла, сатенена или плюшена панделка. Може да изберете цвета на панделката да бъде като цвета на перлите или да ги комбинирате с друг контрастен цвят. Най-напред зашийте краищата на панделката, за да не се разбридат. В тази идея перлите не са разположени по цялата панделка, но вие може да си направите герданът така, както ви харесва.

За да постигнете този ефект между панделка и перлени топчета трябва да прегънете панделката така, както е показано на снимката. Прекарайте иглата с конеца през нея и мушнете през иглата едно перлено топче. Така продължавайте да редувате панделка и перлички. Герданът в зависимост от това колко дълга панделка сте избрали може да се носи като колан за висока талия или като аксесоар на косата, а защо не и като гривна.

Снимка: lovemaegan.com

Коментирай
4 rate up comment 1 rate down comment
jujka06 ( преди 10 години )
Малко е бабешко това герданче:)))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар