Мода

Модни тенденции за пролетта на 2014

Свежи цветове и флорални мотиви

22.03.2014г. / 08 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Paradise Center

Снимка: Paradise Center

На изискано модно събитие в столичен мол едни от най-добрите български модели представиха модните колекции за пролетния сезон на едни от най-популярните брандове с фирмени магазини в търговския център, който ще се превърне в истински оазис на модата и добрия стил.

За да се насладят на дефилето с нови тоалети на световните марки, бяха дошли популярни личности от света на шоубизнеса, тв лица и бизнес предприемачи. Всички те бяха очаровани от инициативата на търговския център да помогне на посетителите си в избора за това какво да носят през новия сезон.

Сред специалните гости уважили събитието бяха Мис България 1998 Наталия Гуркова, Мис България 2011 Ваня Пенева, моделката и актриса Деси Зидарова, тв водещата Ива Атанасова, младата поп изпълнителка Nells, Мисис България 2012 Йордана Димитрова и много други.

Домакин на модното шоу бе Жени Калканджиева.

Свързани статии

След края на дефилето, присъстващите имаха възможност да се консултират с професионалните търговски консултанти за индивидуалния си стил на обличане, за модните цветове и малките трикове в комбинирането на дрехи, във всеки един от фирмените магазини в търговския център. В галерията ни може да разгледате снимки от модното дефиле.

Снимки: Paradise Center

Коментирай