Мода

Модната икона Тейлър Суифт

Успешна кариера и нито един моден гаф

25.03.2014г. / 16 11ч.
Михаела Лазарова
Тейлър Суифт. Снимка: Reuters

Тейлър Суифт. Снимка: Reuters

Тя е само на 24, но модните критици я наричат новата модна икона на червения килим. Американската певица с невинно излъчване Тейлър Суифт започва певческата си кариера, избирайки да прави музика в кънтри стил. Има няколко повече от успешни издадени музикални албума и нито един моден гаф на червения килим.

Има прекрасна фигура, която и позволява да носи различни дължини, да експериментира с линиите на моделите и красотата на материите, като едни от най-любимите й тоалети в гардероба са роклите на известния дизайнер Ели Сааб.

Свързани статии

Сред любимите й модни акценти са роклите, в които има много блясък, фини камъни, дантела и метални нишки. Когато избира да носи дълга рокля, тя винаги залага на модел, който допълнително да издължи женствения й силует и такъв покриващ изцяло фините й обувки. Не обича да слага много и тежки аксесоари, а добавя по-малки, но винаги забележителни бижута, които допълват стилната чантичка тип „клъч“.

Друг любим акцент, който наскоро показа в модното шоу на Victoria's Secret са металик отблясъците. Късите дължини на роклите подчертават правилната форма на краката й. Тейлър обича сандалите с много каишки и винаги когато тоалета й го позволява, добавя и тях към визията си.

За да не скъсява силуета си, тя ги избира или в неутрален цвят, или в златисто и сребърно. В гардероба й има място и за червеното, патладжан лилавото и разбира се класическото черно. Нейната визия на Лолита изпъква невинно секси когато облече тоалет на флорални мотиви.

Освен в облеклото, тя е безупречна и в избора на прическите си. От ретро къдрици в стил 40-те, до плитки и небрежно оформена конска опашка, Тейлър Суифт е един добър моден пример за подражание. В галерията ни може да разгледате още снимки с нейни любими тоалети.

Снимки: Reuters

Коментирай