Мода

Ексцентричните обувки на Шарлот Олимпия (галерия)

Модели, синоним на класическа изтънченост и внимание към всеки детайл

05.04.2014г. / 08 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: facebook Charlotte Olympia

Снимка: facebook Charlotte Olympia

Една от най-големите страсти на жените са красивите обувки. Въпреки че невинаги избират удобни модели, дамите винаги оценяват тези, с които могат да изпъкнат, като обувките на Charlotte Olympia. Луксозните обувки на дизайнерката са част от гардероба на Бионсе, Кейти Пери и други дами от шоубизнеса.

Charlotte завършва един от най-добрите колежи за мода. Скоро след завършването си решава, че нейните технически умения и обучението й могат да се превърнат в невероятно красиви проекти – ексцентрични обувки. Така не след дълго нейните модели се превръщат в синоним на класическа изтънченост и внимание към всеки детайл.

 

Свързани статии

Всички проекти се изработват ръчно, като за моделите се използват висококачествени материали, а всяка обувка завършва с подпис на дизайнерката. Моделите й са толкова отличаващи се, че биха могли да се носят няколко сезона без да бъдат демоде.

Марката разширява своята продуктова линия като добавя и чанти и други аксесоари. Леопардови щампи, котки, матрьошки, камъни, метални паяци са само част от акцентите, които присъстват върху обувките с марката Charlotte Olympia. В галерията ни може да видите още от нейните изключителни модели.

Снимка: facebook Charlotte Olympia

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Ива ( преди 10 години )
красиви са, но с тези на платформата човек може да се контузи сериозно
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време