Мода

Как да направите кока по-интересен (снимки)

Оригинални идеи за по-красиви прически

08.04.2014г. / 14 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: obaz.com

Снимка: obaz.com

Кокът е не само класическа прическа, но и една от най-предпочитаните сред дамите. В зависимост от това как е оформен, той е подходящ за дневна визия, вечерна, за официален случай или част от морския ви имидж.

Бижута поставяме не само на шията, ушите и ръцете си, но и в косите. Те могат да направят обикновената прическа ефектна и да допълнят цялостната визия. Ако кокът е ваша любима прическа, която често си правите, вижте няколко свежи предложения за това как да го направите още по-интересен.

Свързани статии

Малките метални шипчета ще са хит и през пролетно-летния сезон на 2014. Тях ще откриете върху обувките, чантите, блузите и бижутата. За да добавите малко от тях и в косите си, ще ви трябва тънка кожена гривна с шипчета. След като си оформите кока просто поставете гривната около ластика.

За тази идея може да използвате няколко наброй различни панделки или ленти в стил „бохо“. Отново след като сте оформили прическата си завържете като акцент преплетените лентички и панделки.

Ако искате да ви е цветно, добавете свежи или изкуствени цветя в косите си. Идеята на втората снимка е постигната с малък ластик, покрит с розички. Такъв със сигурност ще намерите в магазините за аксесоари за коса. Живите цветя в косите са подходящи и за тези от вас, на които им предстои да бъдат булки. Виждате как с малко повече въображение може да превърнете обикновената прическа в нещо наистина красиво.

Ако харесвате малките шалчета, освен като аксесоар на шията, може да ги добавите и като допълнение към прическата си.

Снимки: obaz.com

Коментирай
Свободно време