Мода

Брокатен грим в стил Chanel

Много блясък в грима за пролетта и лятото

11.04.2014г. / 11 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: fashionising.com

Снимка: fashionising.com

Посрещнахме пролетта с много цвят и към него ще добавим още повече блясък, особено в грима. Днес споделяме една идея от модния подиум. За всички дами, които харесват комбинацията от черна очна линия и още нещо е това предложение от представянето на колекцията висша мода на Chanel.

Брокатите, златните и металик оттенъци ще бъдат актуални не само в облеклото и аксесоарите, а и в грима. Те присъстваха и в есенно-зимната колекция на марката.

Визията, която ви предлагаме е подходяща както за дневен грим, така и за парти.

Най-напред подгответе лицето си като нанесете подходящ овлажнител или база за грим с матово покритие. Това ще хидратира и подготви лицето ви, а гримът ще се задържи по-дълго време перфектен.

Свързани статии

След това нанесете пудра или фон дьо тен в естествен цвят и според типа кожа. Нанесете руж на скулите и малко на брадичката в мек бадемов цвят. След това нанесете черна очна линия, която да бъде по-плътна и леко извита в края на окото. Не пропускайте и черната спирала, която трябва да поставите само на миглите на горния клепач.

На долния нанесете сенки с едри брокати. В случая професионалните гримьори са използвали брокатени частици в различни размери, които са прикрепени под клепача с помощта на лепило за грим.

Но ако не намерите такова, може да нанесете металик брокатени сенки. На устните добавете мек и естествен цвят гланц. За повече ефект може да направите и маникюра си с брокати.

Снимки: Reuters

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 10 години )
3 rate up comment 1 rate down comment
jujka06 ( преди 10 години )
Абе този брокат малко прекалено идва
отговор Сигнализирай за неуместен коментар