Мода

Лесни идеи за красиви плитки

Лесни идеи за по-интересно сплитане на косата

16.04.2014г. / 14 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: obaz.com

Снимка: obaz.com

Една от любимите дамски прически – плитките са идеален вариант за оформяне на коса, когато нямате време или когато искате да се отличите от останалите дами. Сплитането на косата има толкова много варианти.

Те често са плод на креативността и въображението на дамите. Следвайки модните тенденции в прическите за пролет-лято 2014 година, заложете на по-небрежно оформени коси, дори когато сплитате косата си на плитки. Споделяме с вас няколко интересни идеи, които да ви подскажат как да направите плитките по-красиви и интересни.

Включете свежестта на цветовете в оформянето на прическата. Започнете да сплитате косата си странично, но нека бъде леко разпусната. При самото сплитане може да включите панделки, тънки синджирчета за коса и допълнително да прикрепите фиби с флорални мотиви. Свежа пролетна идея, подходяща за почти всеки стил и повод.

Сплитането на косата в плитка „рибена кост“ е една от най-често предпочитаните от дамите. Тъй като небрежното винаги е секси и женствено, не пропускайте да оставите покрай овала на лицето да падат няколко кичура коса.

Шапките с меки периферии са актуални както в зимните колекции, така и в пролетно-летните, а с плитки или опашки се допълват за една приятна ежедневна визия. Тази прическа има лек етно привкус. За да я направите, не се изискват особени усилия. Разделете косата си с път по средата и оформете две по-отпуснати опашки. След като ги фиксирате с ластик с част от кичурите коса направете по една малка плитка.

Булчинските прически не се ограничават само до оформянето на красив кок. Плитката също може да бъде част от нежната сватбена визия.

Свързани статии

Не пропускайте да добавите към нея малки бели изкуствени или естествени цветчета, които да допълват флоралните мотиви върху роклята и бижутата.

За дамите, които обичат по-нестандартните прически е следващото предложение. След като сплетете две или повече плитки може да ги оформите по този начин. За да се закрепят добре трябва да ги фиксирате с няколко фиби за останалата коса и с малко лак.

Снимки: obaz.com

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
titi ( преди 9 години )
hm , az kosa niamam , te plitki mi pokazvat hhahaha
отговор Сигнализирай за неуместен коментар