Мода

Пеперуди и магическо излъчване в колекцията на Romance was born

Цветове, десени и линии напомнят за приказките

15.04.2014г. / 09 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Getty images

Снимка: Getty images

Пролетта и лятото ще бъдат в ярки цветове и с много акценти или поне според модната колекция на Romance was born. Австралийският лейбъл стартира през 2005 година, когато дизайнерите Люк Сейлс и Анна Плънкет обединяват своите луди идеи, виждане за цветове, линии и форми, за да създадат вълшебна колекция.

От този момент всяка тяхна колекция е истинско вдъхновение и индивидуален проект, а предложенията им за пролет-лято 2014, които бяха представени на седмицата на модата в Австралия са повече от магически.

За моделите на марката е характерно използването на предимно по-свежи и ярки цветове. Също така смесването им и комбинирането на различните видове десени е не само задължително, но и отличаващо всичките им колекции.

Абстрахирайки се от приказния грим и перуки и вниквайки в идеята на колекцията, виждаме една наистина неповторима линия. Свежите за сезона цветове са в симбиоза с геометрични фигури, флорални мотиви и други интересни елементи.

Обувките допълващи тоалетите са не по-малко атрактивни като също са в ярки цветове и с много ефирен плат по себе си. Ако искате да освежите гардероба си, задължително добавете към него много цвят и смесване на десени.

Както споменахме, Romance was born държат на натрупването на цветове и детайли. При техните модели това никога не е в повече. Флоралните мотиви и тези елементи, леко напомнящи за Ренесанса са превърнати в ексцентрични решения, подходящи за всяка дама, която иска да изпъква със стил и индивидуалност.

Свързани статии

Пеперудите също присъстват в някои от моделите им не само като десен, но и в яките на дрехите. Те са широки, издължени и формата им напомня за крила на пеперуда.

Някои от яките са и богато обшити с ефирни платове, разноцветни перли и малки цветчета. В роклите и ризите за този сезон модната марка предлага дамите да изберат отново буфан ръкава, който прави визията още по-кукленска и приказна. Не пропускайте да изберете модели, в които има надиплени материи, лек обем, много панделки, големи копчета, перли и разбира се много цветове и десени.

Снимки: Getty Images

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
jujka06 ( преди 10 години )