Мода

Гребенчетата за коса – красив аксесоар за всяка прическа

Направете обикновената прическа красива

19.04.2014г. / 13 26ч.
Михаела Лазарова
Снимка: obaz.com

Снимка: obaz.com

Аксесоарите за коса са важен елемент, който превръща обикновената прическа в нещо наистина красиво. Фиби, шноли, диадеми ленти и нещо малко позабравено – гребенчетата за коса. Тях може да намерите в разнообразни варианти. Ако в колекцията с аксесоари ви липсва този елемент, задължително го направете част от вашата пролетно-лятна визия.

Оформете косата си в небрежен кок и в основата му поставете гребенче. В това предложение аксесоарът е с малки и актуални за сезона шипчета. Ако не успеете да закупите такова гребенче, може да си направите.

Свързани статии

От кинкалерията си купете шипчета, обикновено пластмасово гребенче и с помощта на лепило залепете акцентите. Тук може да видите още една идея за това как да си направите красиво гребенче за коса.

Не пропускайте и тези, които са с флорални мотиви. По-малките гребенчета може да поставите от двете страни на косата си, а по-големите да са като акцент когато съберете на една страна косата си или когато оформите малък кок или плитка. Екзотично, пролетно и допълващо останалата част от визията ви.

Камъни и блясък белязаха не само аксесоарите, но и облеклата в колекцията на Прада за пролет-лято 2014. Ако вече сте добавили в гардероба си риза, блуза, дънки или рокля с камъни, нещо, което ще направи завършена перфектната ви визия е подобен малък гребен с кристали.

Дамите, на които им предстои да бъдат булки или друго изискано събитие, също могат да помислят за прическа, в която да добавят метално гребенче с флорални мотиви и камъни. Гребенчетата са подходящи и за тези от вас, които поддържат къси прически. Те ще добавят много красота и свежест към ежедневната и вечерна визия.

Снимка: obaz.com

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Des ( преди 9 години )