Мода

Как да си направите гердан с панделки

Изберете панделки в любимите ви цветове

21.04.2014г. / 14 46ч.
Михаела Лазарова
Снимка: lovemaegan.com

Снимка: lovemaegan.com

Панделките са изключително модерни. Тях добавяме към облеклото, аксесоарите за коса, обувките, чантите, бижутата и т. н. Днес споделяме една идея за това как да си направите много лесно разноцветен гердан с панделки.

Трябват ви една по-широка панделка и няколко по-тесни. Изберете ги в любимите ви цветове. За да бъде по-красив герданът, е хубаво да използвате рипсени панделки, те стоят по-твърди. Основата на гердана трябва да е с приблизителна дължина около 30-40 см. В зависимост от това колко искате да бъде дълъг.

Свързани статии

От останалите панделки изрежете лентички с дължина от около 6-6,5 см всяка. Когато ги отрязвате, правете го под наклон, така ще станат по-интересни. След това започнете да ги завързвате на основната панделка една по една. Малките панделки може да са само в основата на гердана или да го направите по-богат. Не забравяйте да подшиете краищата на основната панделка, за да не се разнищят.

Снимка: lovemaegan.com

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
Веси ( преди 9 години )
колко да са парцали?! в бутиков магазин такъв гердан струва доста...не е лошо като идея
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 1 rate down comment
силвия ( преди 9 години )
Бе вие нормални ли сте, това са направо парцали.....няма ли кой да им каже на тия хора, че абстрактното изкуство не е за всеки...ужас...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време