Мода

Булчински прически от световните модни подиуми (галерия)

Коси оформени в кок, много блясък и флорални мотиви

29.04.2014г. / 10 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

За най-специалния ден в живота на всяка дама – сватбата един от основните акценти е булчинската прическа. Към правилния избор на рокля, аксесоари и всичко останало за празника специално внимание се отделя и на оформянето на косите.

Прическата трябва да бъде съобразена с визията на булката, с настроението, с овала на лицето и разбира се с нейните предпочитания. Има много красиви предложения, между които е трудно да се избере крайният вариант на прическа.

Споделяме с вас няколко идеи за булчинска прическа от световните модни подиуми, които да бъдат ваше вдъхновение за празника.

Думите женствено излъчване, ефирни материи, бродерии, камъни и перли са определящи винаги за колекциите на Ели Сааб. В неговата колекция, представяща булчински рокли, косите са оформени в разнообразни кокове и с много акценти.

Акцентите е добре да бъдат съобразени с детайли от роклята като флорални мотиви, перли, пера или да има булчински воал, който също може да бъде с част от тези елементи.

Изключително актуални са двойните ленти с много блясък и диадемите. Те могат да направят и най-обикновената прическа да изглежда зашеметяващо. Не пропускайте да добавите в косите си цветя.

Малките или големи пищни цветя ще бъдат шармантно допълнение към роклята с флорални мотиви. За да бъде визията ви още по-въздействаща, добавете цветя в косите и върху обувките си в случай, че роклята ви е по-къса.

В колекцията на Marchesa също присъстват много дантела и ефирни материи, обгърнати от женствено излъчване. Ако предпочитате да носите косата си пусната, направете й няколко меки вълни с помощта на маша за коса и добавете нежни пера само от едната страна.

В случай че планирате сватба край морето, докоснете екзотиката като добавите свежи цветя в косите. Това нежно предложение е от представянето на модната колекция на Monique Lhuillier. Добавете леки къдрици в косите, оформете идеално права коса или сплетете класическа плитка, а като акцент добавете орхидея в любимия ви цвят. Разбира се може да добавите и цвете, което присъства в булчинския ви букет. В галерията ни може да разгледате още красиви идеи за булчински прически.

Снимки: Reuters


Коментирай