Мода

Експлозия в розово

Добавете повече настроение в розово

09.05.2014г. / 09 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn.com

Снимка: keikolynn.com

Харесвате ли розово? Ако това е вашият любим цвят или просто имате нужда от повече настроение, е следващото предложение за магнетичен поглед в розово. За да гримирате по този начин очите си ще ви трябват база за грим, наситенорозови сенки, сенки за очи в червено, розов молив за очи или розова очна линия.

Най-напред нанесете базата за грим. След това поставете на половината клепач от розовите сенки, започвайки от вътрешния ъгъл на окото. Комбинирайте го с червените сенки и с помощта на четката за нанасяне размийте леко цветовете, за да се получи лек хамелеонов ефект.

За да поставите очната линия съвсем точно и да постигнете този леко извит ефект, поставете така както е показано на снимката матирана тиксо лента. Нанесете очната линия, изчакайте да изсъхне и тогава премахнете лентата.

Свързани статии

На долния клепач поставете розов молив. Завършете със спирала за очи. При толкова ярко гримирани клепачи е добре останалата част от лицето ви да бъде в леки и естествени тонове, като на устните си може да поставите яркорозово червило.

Снимки: keikolynn.com

Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 9 години )